A&M Producties

A&M Producties is een reclamebureau in de meest ruime betekenis van het woord. De letters A & M staan voor Advertentie werk en Meer. Vrijwel alles wat met reclame te maken heeft kunnen wij voor u van A tot Z verzorgen. Advies,ontwerp, productie en plaatsing of verspreiding van uw reclame uiting terwijl u zich kunt concentreren op de overige werkzaamheden in uw bedrijf.Veel ondernemers vinden de stap over de drempel van een reclame bureau te hoog en laten hierdoor soms mooie kansen liggen. A & M Producties neemt deze drempel weg. Indien gewenst komen we bij u langs om wensen te inventariseren en u te voorzien van maatwerk advies

Persoonlijke benadering, korte lijnen en kleinschaligheid zorgen ervoor dat wij onze kosten laag kunnen houden. Dit ziet u vanzelfsprekend terug in onze tarieven. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook voor relatie geschenken, promotionele kleding en werk – of  bedrijfskleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van diverse merken en hebben voor elk budget een oplossing met of zonder bedrukking of borduring. Op afspraak komen wij bij u langs of bent u van harte welkom in onze showroom.

Kantoor:                                                                       Showroom:

A & M Producties                                                       A & M Produkties

Distellaan 11                                                               Kwakelse pad 3

1424 SC De Kwakel                                                   1424 AX De Kwakel

Mob : 0651144875                                                    Geopend op afspraak

Tel : 0297 530717

Mail : info@aenmproducties.nl

Site : www.aenmproducties.nl

 

ABG Automaterialen

Groothandel in automaterialen banden en gereedschappen. Alsmede olieproducten voor automobielen,bromfietsen, motoren en boten. Verkoop van veiligheidskleding en schoenen. Bezoek onze shop  of website voor uitgebreide informatie.

ABG Automaterialen

Voorling 50

1424 RS De Kwakel

Tel : +31(0)297 52 10 20

Mail : magazijn@abg-bv.nl

Site : www.abg-bv.nl

Agrarisch kinderdagverblijf “De Koetjes”

Bij ons kinderdagverblijf werken gediplomeerde pedagogisch medewerkers, stagiaires in opleiding en vrijwilligers, die aansluiten bij onze pedagogische visie.
Ons doel is het kind de gelegenheid te geven zich optimaal te kunnen ontwikkelen tot een zelfverzekerd mens met daarbij respect voor mens, dier en omgeving.

Wij geloven in de mogelijkheid om een plek te creëren waarin een ieder zich veilig en prettig voelt, en waar iedereen zichzelf mag zijn. Dit geldt zowel voor het kind, de medewerkers als de ouder. Wij willen dan ook een vriendelijke omgeving bieden waarin kinderen en ouders zich thuis voelen:

 • Elk kind ontvangt positieve en persoonlijke aandacht
 • De gevoelens van een kind worden herkend en geaccepteerd en er wordt met begrip op gereageerd
 • Er wordt op een rustige toon gesproken en het kind wordt daarbij aangekeken
 • Er wordt goed gekeken en geluisterd naar het kind, er wordt afgestemd op de behoeften en het ontwikkelingsniveau terwijl er nieuwe ervaringen worden aangeboden
 • Er wordt respect getoond voor de eigenheid en inbreng van het kind.

Onze agrarische kinderopvang onderscheidt zich van andere opvang door de unieke mogelijkheid tot samenwerking met het boeren bedrijf. Hierdoor bieden wij een veelzijdige en natuurlijke speel-, leer- en leefomgeving. Bij ons is er volop gelegenheid om gebruik te maken van de ruimte en vrijheid die het platteland biedt en ook aan te sluiten bij de (seizoens-)activiteiten op de boerderij. Denk hierbij aan de boer die op bezoek komt, buiten picknicken in het gras, groenten en fruit plukken uit onze moestuin, stampen in de plassen etc.

Agrarisch kinderdagverblijf De Koetjes

Jaagpad 1A
1424 PT De Kwakel

Telefoonnummer: 06 – 82306733
E-mail: info@agrarischkinderdagverblijfdekoetjes.nl
Website: http://agrarischkinderdagverblijfdekoetjes.nl/

Atelier Inner-Art

Atelier Inner-Art is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten om door middel van een gesprek, lezingen, workshops, zondagochtenddiensten, inzicht in geestelijke zaken en hun verbanden met het materiele te vergroten. De zorg boerderij is er voor mensen met allerlei soorten beperkingen, zoals verstandelijke, lichamelijke en/of psychische. De hooiberg van Inner-Art is de boerderij winkel met biologische groenten en fruit van eigen erf of uit de regio. In het boerenmuseum De 7 erven staan vooral werktuigen en huisraad van rond de eeuwwisseling 1900.

Atelier Inner-Art

Vuurlijn 36

1424NS De Kwakel

Tel : 0297-563753

Mail : gera@inner-art.nl

Website :www.inner-art.nl

Autobedrijf Klinkhamer

WELKOM BIJ AUTOBEDRIJF KLINKHAMER

Sinds 1990 zijn wij bij velen bekend als het no nonsens autobedrijf in Nieuwveen en omstreken. Onze klanten komen graag terug en zien autobedrijf Klinkhamer als het vertrouwde adres voor het onderhoud van hun auto.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Voor alle automerken verzorgen wij de reparatie, onderhoud en apk keuring, zowel particulier als zakelijk. Daarnaast doen wij zoekopdrachten. Bent u van plan een andere auto te kopen, maak dan gebruik van onze kennis en ervaring en laat het zoeken naar de juiste auto aan ons over. Ook de verkoop van uw auto kunnen wij voor u verzorgen.

Op de website vindt u alle informatie over Autobedrijf Klinkhamer. Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op…

AUTOBEDRIJF KLINKHAMER
Blokland 48
2441 GG Nieuwveen

Telefoon: 0297-563532
Mobiel: 06-23696699
E-mail: mark@klinkhamerautos.nl

http://www.klinkhamerautos.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.00 uur tot 17.30 uur Zaterdag 09.00 uur tot 12.00 uur

Automakelaar aan huis

Automakelaar aan huis heeft als doel de autohandel persoonlijker, transparanter en voordeliger te maken. Wij ontzorgen u volledig tijdens het aankopen of verkopen van een auto.

Met onze aankoopservice helpen wij u zoeken naar de juiste auto. Onderhandelen voor u voor een mooie prijs. En gaan wij mee voor een technische controle, zodat u met zekerheid de juiste auto koopt.

Met de verkoopservice bemiddelen wij voor u voor een eerlijke verkoopprijs voor uw huidige auto. U hoeft zelf niets te doen. Geen vreemde mensen aan de deur, geen eindeloze onderhandelingen en al helemaal geen teleurstellingen. Wij rekenen een vaste bemiddelingsprovisie  zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en wat uw voordeel is!

Ook maakt u via ons de beste privé lease deal, wij bieden u via onze partners een groot aanbod auto`s met zeer scherpe lease prijzen. En wanneer u dit combineert met de verkoopservice krijgt u ook nog een mooie prijs voor uw huidige auto!

Automakelaar aan huis geeft onafhankelijk persoonlijk advies en zorgt voor een betere deal.

Automakelaar aan Huis

Tom Wesselingh

Pastoor C. Vasselaan 3

1424 SL De Kwakel

Tel : +31(0)297 22 45 49

Mobiel : +31(0)6 305 206 38

Mail : info@automakelaaraanhuis.nl

site : www.automakelaaraanhuis.nl

Bar Het Fort

Fort bij De Kwakel

is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, en geclassificeerd als werelderfgoed.

In deze unieke locatie, gelegen op het Forteiland met de Fortgracht rondom, bevindt zich Bar het Fort

Bar het Fort biedt ruimte aan diverse activiteiten, en is zeer geschikt als feestlocatie.

Daarnaast is Het Fort bekend om haar sportieve activiteiten, waaronder ‘s zomers

beachvolleybal en ‘s winters schaatsen op meerdere schaatsbanen inclusief een landijsbaan.

http://www.barhetfort.nl/

Bar het Fort

Marc Hogenboom

Het Fort 55

1424 RW De Kwakel

 

Tel: (0297) 56 48 47

Mob: 06-53 29 15 75

 

E-mail: info@barhetfort.nl

Bistro 9

Bistro 9 in De Kwakel ligt in een landelijk omgeving onder de rook van Amsterdam en dichtbij de Bloemenveiling Aalsmeer en de luchthaven Schiphol.

In de Bistro zwaait Ad Bocxe de scepter in de keuken en Joke Daams zal als gastvrouw zorgen dat u niets te kort komt. Zij bezorgen u graag een gezellige avond met (h)eerlijke gerechten met een moderne Franse oriëntatie, die met aandacht worden gemaakt.
Het concept van Bistro 9 is heel verfrissend. Alle gerechten kosten 9 euro en hebben het formaat van een voorgerecht. Hierdoor kunt u zelf uw eigen menu samenstellen en geeft het u tevens de mogelijkheid om meerdere gerechten te proeven.

Ad kookt met verse producten die hij voornamelijk betrekt bij lokale producenten. In de zomer kunt u op een zonnig terras plaats nemen voor een drankje en diner.

Reserveren telefonisch: 0297 222 868 of per mail; info@bistro9.nu.

Wilt u op dezelfde dag na 17.00 uur reserveren dan graag even bellen.

De Bistro is geopend van woensdag t/m zondag

De keuken is geopend van 18.00 – 21.30 uur

Voor de deur kunt u vrij parkeren.

U bent van harte welkom!

Bistro 9
Drechtdijk 9
1424 RA De Kwakel

http://bistro9.nu/

Bonny’s Beauty Salon

Welkom bij Bonny’s Beauty!

 

Wilt u graag een stevige huid zonder rimpels? Of heeft u huidproblemen zoals acne of pigmentvlekken? Of misschien wilt u een lekkere gezichtsmassage.

Ik geef u graag advies over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen.

Ik heb een breed assortiment aan behandelingen, er zit vast ook iets voor u bij.

Vier dagen in de week ben ik in mijn salon aan de Amstel te vinden.

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek om kennis te maken. Het liefst telefonisch, dat is het makkelijkst.

Op FaceBook en Twitter kunt u Bonny’s Beauty volgen. Zo bent u het eerst op de hoogte van de nieuwste acties in mijn salon. Ook vind ik het leuk om tips en weetjes te plaatsen over alles wat met de beauty-branche te maken heeft.

Ik hoop u graag een keer van dienst te zijn bij Bonny’s Beauty!

Nieuwveensjaagpad 115

2441 GC, Nieuwveen

tel: 0297-533477

mob: 06-30416015

salon@bonnysbeauty.nl

http://www.bonnysbeauty.nl

Bosch Car Service van den Berg

Bosch Car Service VAN DEN BERG, gehuisvest aan de Noord-zuidroute 2 in De Kwakel is een AD Autobedrijf, die APK, onderhoud en reparaties voor alle merken auto’s verzorgt, zoals personenauto’s, lichte bestelwagens en campers. Het autobedrijf is recentelijk verbouwd en biedt nu plaats aan 6 werkplekken met hefbrug en een APK keuringstraat, is Lid van de BOVAG en erkend reparateur. Tevens kan men er terecht voor Auto Airco Service, Schadereparaties en Mobiliteitsgarantie. Het bedrijf beschikt ook over een Roll-over wasstraat en 2 Doe-Het-Zelf wasplekken. Een BP tankstation, waar men 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor een A-merk benzine terecht kan.

Adres
Bosch Car Service van den Berg
Noord-Zuidroute 2
1424 RT  De Kwakel

Tel: 0297 – 344055

Mail : tankstation@bergauto.nl
Website: http://www.bergauto.nl

Bosman van Zaal

De wereld vraagt in toenemende mate om slimmere en duurzamere oplossingen voor haar plantaardige productiesystemen. Naarmate de wereldbevolking naar 9,7 miljard mensen toe groeit (2050), zijn innovatieve ideeën meer nodig dan ooit tevoren.

Uw visie is om substantieel bij te dragen aan een slimmere en duurzame sector. Door innovatieve teeltmethoden te ontwikkelen, het veredelen van nieuwe rassen met hogere opbrengsten of minder eisen aan milieuomstandigheden, of door tuinbouwtechnologieën toe te passen in traditioneel extensieve gewassen.

Als betrokken partner helpen wij de vernieuwers te innoveren. Wij creëren de oplossingen en systemen die nodig zijn om onze partners succesvol te maken. Wij bieden elk project een inventieve aanpak die wordt ondersteund door het breedste scala aan in-house productie- en engineeringdisciplines.

Op basis van ons horizonproces zetten we specifieke kennis, expertise en state-of-the-art gedigitaliseerde ontwerp- en productie-infrastructuur in om de meest effectieve en efficiënte oplossing te vinden om uw visie waar te maken. Dat kan een hightech gerobotiseerde fenotyperingsinstallatie zijn, een volautomatische productiekas of een robuuste, met folie bedekte kas die geschikt is voor zware klimatologische omstandigheden. Voor voedingsmiddelen, sierplanten en planten voor de cosmetische en farmaceutische industrie.

Naarmate de behoefte aan land- en tuinbouwproducten groeit, neemt ook de behoefte aan innovatie toe. Dat is wat we doen. Wij bieden oplossingen voor groei op lange termijn. Zo helpen we de wereld op een slimme, efficiënte en waardevolle manier te voeden en mooier te maken.

Green Park Aalsmeer

Braziliëlaan 4
1432 DG Aalsmeer
Nederland

Telefoon +31 297 344 344
Fax +31 297 340 474
Mail info@bosmanvanzaal.com
Website: https://www.bosmanvanzaal.com/nl

 

Brockhoff Hoveniersbedrijf

Brockhoff Hoveniersbedrijf is uw partner in tuinieren. Of het nu gaat om tuinadvies,

tuinaanleg of onderhoud. Door middel van jarenlange ervaring, gegronde kennis en inzet van

vakbekwame hoveniers streven wij naar perfectie.

Wij leveren een divers aanbod aan diensten, met als doel: het beste resultaat voor

uw tuin. Bij al deze diensten staan kwaliteit, service en professionaliteit voorop.

Bekijk de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op onze website en laat u verrassen door de

creativiteit en kwaliteit van ons team.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en

goed mogelijk van dienst zijn.

Kwakelsepad 28

1424 AZ De Kwakel

t: 06 11 05 09 37

e: Info@brockhoff-hoveniersbedrijf.nl

http://brockhoff-hoveniersbedrijf.nl

Brood en Banketbakkerij Jan Westerbos

Brood en banketbakkerij Jan Westerbos winkel en bakkerij in de Kwakel sinds 2007 ook een bakkerij in Mijdrecht. Er wordt ook aan een groot aantal andere afnemers geleverd zoals :  restaurants, instellingen, sportverenigingen, buurthuizen, scholen, exportbedrijven in delicatessen, bedrijfskantines en catering.

Jan Westerbos

Kerklaan 7 en 8

1424 BK de Kwakel

Tel : 0297-561431

Mobiel : 06-83098986

Mail : info@westerbos.nl

Website :www.westerbos.nl

Bruinsma

Een bijzondere werkplek ; dat wil toch iedereen!

Wij helpen u met het ontwerpen van een totaalconcept voor een gezondere werkplek. Onze tools : interieurbeplanting, bomen, kerst en niet te vergeten ons enthousiaste en ervaren team. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Bruinsma Natuurlijk

Noorddammerweg 1 ais

1424 NV De Kwakel

Tel : +31(0)297 325 709

Mail : tamara@bruinsmanatuurlijk.nl

Site : www.bruinsmanatuurlijk.nl

Care For Hair

Care for hair  is de knipsalon voor iedereen en voor al uw wensen op het gebied van uw kapsel. Elk kwartaal volgen wij cursussen op ons vakgebied, zo blijven wij constant op de hoogte van de nieuwste trends. Op deze manier kunnen wij uw het beste op ons vakgebied blijven adviseren. En u volgens de laatste haarmode knippen, zodat u  met een hippe en moderne haarcoupe onze winkel weer verlaat.

Care For Hair

Kerklaan 5

1424 BK De Kwakel

Tel : +31(0)297 533 020

Mail : info@C4H.nl

Site : www.c4h.nl

 

D. Vlasman loon- en verhuurbedrijf

D. Vlasman loon- en verhuurbedrijf is in 2010 gestart als onderneming. Inmiddels al weer vele jaren in te huren als machinist met eigen Takeuchi-kraan. De verschillende graafwerkzaamheden worden voor zowel loonbedrijven, aannemers als hoveniers uitgevoerd. Belangrijk hierbij is een nauwkeurige en efficiënte werkwijze wat reeds voor tevreden opdrachtgevers heeft gezorgd. Als je werk ook je hobby kan zijn, blijft het uitvoeren een plezier!

 

De Beij Elektra BV

De Beij Elektra is een elektro technisch installatiebureau in de Kwakel dat al meer dan 85 jaar het juiste contact is voor al uw diensten en werkzaamheden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Voorling 56
1424 RS De Kwakel

T- +31 (0) 297 – 56 13 86
E- elektra@debeij.nl

https://www.debeij.nl

De Inlijsteraar

 

Kunst (Zinnig) inlijsten is vakwerk
Vanuit deze filosofie en houding werkt Gerrit Hoogebeen van Lijstenmakerij en Restauratieatelier De Inlijsteraar – gevestigd
in De Kwakel – aan de hem voorgelegde uitdagingen.
En het moet gezegd, aan het verfraaien van kunstwerken en het vertalen van de klantwensen naar een optimaal en verfrissend
eindresultaat gaat heel wat denkwerk en gepuzzel vooraf. En juist dàt proces is boeiend en krijgt alle aandacht en tijd.
Voor de particulier en het bedrijfsleven biedt De Inlijsteraar een scala aan mogelijkheden.
Of het nu gaat om traditionele inlijstingen als borduurwerken, foto’s, schilderijen, prenten/tekeningen e.d. of om de complexere
3-D objecten, c.q. reclamecampagnes, alles is bespreekbaar.
De Inlijsteraar biedt u drie disciplines:
* Lijstenmakerij
Voor iedere kunstuiting de mooiste lijst.
* Schilderijrestauratie
Voor reiniging, vernissen, reparatie, opspannen, retoucheren en bedoeken van olieverfschilderijen.
* Kunstzinnige toepassingen in de vorm van COMPO-ART®
Een uniek kunstconcept, ontwikkeld door de lijstenmaker waarbij u de gelegenheid krijgt uw eigen unieke
ontwerp in schilderkunst om te zetten. Het zogenaamde ‘lijst-in-doek’ principe.
Contact:
De Inlijsteraar
Stelling 30
1424 EL  De kwakel
T: 0297-523797
M: 06-8105 3830

De Vries Groep

De Vries Groep biedt al meer dan 25 jaar advies en begeleiding aan ondernemers bij de administratieve en fiscale ondersteuning van hun organisatie. Of u nu net begint met uw onderneming of al jaren bezig bent, er is altijd een dienst die aansluit bij uw wensen.

Maar ondernemers ervaren meer voordelen. Zoals persoonlijk advies en begeleiding op management- en strategisch niveau. U kunt zich focussen op het ondernemen DVG

Ondernemingsweg 224-226
1422 DZ Uithoorn

t: 0297 – 564 830
f: 0297 – 525 136

office@dvggroep.nl

Postadres:
Postbus 11
1420 AA Uithoorn

https://dvggroep.nl

E & B Reclame & Belettering

E&B Reclame is gestart op 15 oktober 1996 door Henk Brouwer, ook eigenaar van H. Brouwer Totaaltechniek & Zn, onder de naam van zijn toen twee kinderen, Eric en Bart, (E&B) , nu inmiddels drie kinderen.

Doordat deze twee jeugdige jongens toen nog niet over de nodige kennis beschikten, hadden Henk Brouwer en zijn medewerkers destijds het heft in handen genomen.

Sinds 2012 is Eric werkzaam in Brouwer Totaaltechniek en sinds 2013 is Bart werkzaam bij E&B.

E&B is begonnen in een ruimte van plus minus 50 m2 met een computer en een snijplotter wat in die tijd voldoende was.

Tegenwoordig is E&B werkzaam in een ruimte van +/- 500 m2. Ook is de vraag naar een hogere kwaliteit en grotere formaten dagelijkse kost, waarop wij onmiddellijk hebben ingespeeld.

Wij beschikken over de modernste apparatuur zoals: Een breed formaat snijplotter, een full color printer, een hitte pers, een Gerber-Edge stickermachine, een lamineermachine en een sublimatie printer.

Het handige aan de combinatie van de twee bedrijven van Henk, ‘H. Brouwer Totaaltechniek & Zn’ en ‘E & B Reclame & Belettering’, is dat wij alles in eigen hand houden.

Denk bijvoorbeeld een het leveren van een bannerdoek incl. de montage van het frame met het doek op locatie of aan het leveren van frees- en/of doosletters tot aan de montage op de gevel incl. het elektrotechnisch aansluiten.

Wij zitten gevestigd op de grens tussen Uithoorn & Amstelveen.
Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande adres gegevens of via het contactformulier.

Zijdelweg 19b
1187 ZM Amstelveen

info@ebdesign.nl
Tel. +31 (0)297 – 580 085

http://www.ebdesign.nl

Electrico

De activiteiten van Elektrico vinden (onder andere) plaats in de branche: Installatie van verlichting, telecom en alarm in gebouwen. Deze branche heeft als hoofdcategorie: ‘Bouwnijverheid’ en is in dit geval verder onderverdeeld bij: ‘Gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw’, subcategorie ‘Bouwinstallatie’.

Pastoor J. van Dijklaan 18,

1424 SJ  De Kwakel

0297 527 907

Elspec

Elspec heeft ruim veertig jaar historie. Maar liever nog kijken we vooruit. In de wereld van elektrotechniek gaan de ontwikkelingen sneller dan ooit. Inspelen op nieuwe trends en technologieën is eerste vereiste. En om u als opdrachtgever toekomstvaste investeringen en bedrijfszekere procesbeheersing te garanderen, heeft u de zekerheid dat Elspec altijd kiest voor bewezen kwaliteit.

Adres
Elspec
Bedrijvenweg 14
1424 PX De Kwakel

Tel: 0297-330300
Fax: 0297-325508
E-mail: salessup@elspec.nl
Website: http://www.elspec.nl

FA. Burggraaf & Zn. Zeilmakerij

Burggraaf Zeilmakerij in Aalsmeer, helpt al 90 jaar om uw transport veilig op de plek van bestemming te laten aankomen. Altijd innovatief om u het beste materiaal te kunnen bieden, passend bij de nieuwste ontwikkelingen in de transport- en logistieksector. Zo bieden we u standaard vrachtwagenzeil, maar ook de speciaal door ons ontwikkelde Flexi-spanner ®, waarmee uw dekzeil altijd strak gespannen blijft. Meteen reclame maken voor uw bedrijf? Alle zeilen kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, tekst of fullcolor afbeelding.

Turfstekerstraat 55
1431 GD Aalsmeer

T: (0)297-561276
F: (0)297-562295
E: info@burggraafzeilmakerij.nl

http://www.burggraafzeilmakerij.nl/

Fred Smits Makelaar

Fred makelaardij o.g. levert u de moderne proactieve en maatwerk makelaarsdiensten die u zoekt. N.V.M. beëdiging, certificering, deskundigheid, ervaring en bovenal enthousiasme vormen onze kracht. Fred wil met zijn dienstverlening de ruimte vullen tussen de traditionele grote makelaarskantoren en de zelfstandige verkoop van een woning. Fred heeft als doestelling voor u het meest optimale resultaat te behalen bij de verkoop en aankoop van een huis. De dienst verlening van Fred makelaardij bestaat o.a. uit de aankoop en de verkoop van uw huis, de taxatie van uw huis en het zelf kunnen opmaken van een zoekers dossier.

Fred makelaardij o.g.

Graslaan 19

1424 SB De Kwakel

Tel : 0634080366

e-mail : info@fredmakelaardij.nl

website : www.fredmakelaardij.nl

Fris Film

Welkom bij Fris Film!

Ik ben Fleur en ik werk als videograaf en tekstschrijver. Een algemene bedrijfsfilm, een promotievideo, een vacature video of een korte social media video; wat je ook nodig hebt, Fris Film maakt het. Zakelijk of juist informeel, maar altijd FRIS! Daarnaast maak ik kersverse ouders graag blij met een herinnering voor het leven: een newborn filmOp zoek naar een creatieve tekst? Mooi, ook dan ben je bij mij aan het goede adres. Fris Film teksten zijn helder, creatief, beeldend en indien gewenst met een gezonde dosis humor.

Contact:

Begonialaan 19
1424 CT  De Kwakel
06-38 46 49 52
Email: info@frisfilm.nl
website: http://frisfilm.nl/

Gastouderbureau OOK

Gastouderbureau OOK is een gastouderbureau dat professionele kinderopvang bied op diverse locaties; in huis bij gastouders
maar ook bij gezinnen aan huis. Wij werken regionaal omdat wij persoonlijk contact met gastouders en ouder(s) / verzorger(s) erg belangrijk vinden.
Korte lijnen en open communicatie. Daar staan wij voor.

Heb je vragen of wil jij vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Professionele gastouders – één vast & vertrouwd gezicht – huiselijke omgeving – kleinschalige locaties

Groen Imago

Groen Imago is de hovenier en specialist in interieurbeplanting in de regio. Groen Imago is het adres voor tuinaanleg & -onderhoud. Wij zorgen ook voor de aanleg van vlonders en beschoeiingen. Onder onze binnen werkzaamheden vallen onder andere kantoor- & binnenbeplanting en de aanleg en onderhoud van groene plantenwanden. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor beplantingsplannen voor binnen en buiten.

 

Groen Imago

Nieuwveens Jaagpad 49

2441 EK Nieuwveen

Tel : +31(0)631 972 924

Mail : info@groen-imago.nl

Site : www.groen-imago.nl

Site : www.ophetterras.nl

H.J. van Tol V.O.F.

van Tol montage is een betrouwbare installateur voor uw keuken of badkamer. Sinds 1989 zijn wij als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in het ontwerpen , renoveren en installeren van onder anderen keukens, badkamer en toiletten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een waardevol advies voorzien. Met een persoonlijke benadering streven wij naar het maximale eindresultaat voor u project.

Wij zien voorbereiding en kwaliteit als een prioriteit”

 

Adresgegevens

Postadres
Blokland 51
2441GE, NIEUWVEEN

Bezoekadres
Blokland 51
2441GE, Nieuwveen

T. 0297-540755
F. 0297-520002

E: Hvtol@wxs.nl

Het Nirwana Theetuin/Bamboe Labyrint

Bedrijfsnaam: Ruud Pouw Polderexperience

Iepenlaan 36, 1424PA  De Kwakel.

Bedrijfsactiviteiten:

 • Vanaf zomer 2019 Theetuin-Bamboelabyrint Het Nirwana. Daar is nog geen website van, wel een Facebookpagina: Theetuin – Bamboe Labyrint ‘Het Nirwana’ . Een horecalocatie in het groen, 1500m2 theetuin en een  bamboelabyrint (doolhof) van 2300m2. Dit alles overgoten met een Oosterse ambiance.

In de  horecalocatie is slechts  plaats voor max 25 personen, het is dan ook grotendeels een buitengebeuren. Op diverse, door groen afgescheiden, beschutte plekken in de tuin staan zitjes. In de tuin is, naast het ‘gewone’ groen ook ‘speelgroen’ voor de kleintjes aangeplant. Vooralsnog zijn dat naast een grote wilgentunnel een kleine slingerende kruip-door-sluip-door wilgentunnel en nog aan te leggen een Konijnenheuvel: een heuvel met daarin kriskras vier lange (5-10 meter) dikke buizen verwerkt waardoor het ook geweldig kruipen en sluipen is. De zuidkant wordt beplant met hoge siergrassen waartussen het heerlijk verstoppen is.   Ook is er een 80 m2 groot deel van de tuin, een zogenaamd prieeltje, dat afgescheiden is van de rest en afgesloten kan worden en voor besloten bijeenkomsten afgehuurd kan worden.

Vooral het  bamboelabyrint moet een Oosterse, Boeddhistische uitstraling moet krijgen. Daar zorgt de bamboe en de prachtige bamboe-entrees al een beetje voor en in het labyrint zelf zal deze aankleding voortzetten door de nadrukkelijke aanwezigheid van een verscheidenheid aan Boeddha’s. Ook zal er een spel/puzzelelement aan de ingewikkelde tocht naar het centrum toegevoegd worden. Eenmaal daar aangekomen wacht een prachtig uitzicht over het groene labyrint vanaf het plateau.

 

Openingstijden: Reguliere opening vooralsnog van april t/m de herfstvakantie/begin november op woensdag- en vrijdagmiddag tot 18.00 u, zaterdag en zondag van 10.00 u tot 17.00 u. Voor groepen en partijtjes ook op andere dagen te boeken.

 

Doelgroep:  Fietsers/wielrenners voor een pauze, kinderpartijtjes, niet al te grote bedrijven voor een workshop/vergaderen in een rustgevende ambiance. Op termijn toeristen vanuit Amsterdam specifiek met het Bamboerlabyrint als trekker.

 

Keuken:  Uiteraard diverse smaken thee (verse muntthee uit eigen tuin te plukken), maar ook koffie, frisdrank en licht alcoholisch (bier, wijn). Enkele soorten taart, zelf gemaakt dan wel ambachtelijk, w.o de specialiteit bisqui-roomtaart en uiteraard appeltaart. Lichte lunchgerechten als diverse variëteiten  warme broodjes, panini’s, tosti’s en ook soep.

 

Toeristische rondleiding per fiets of te voet door ons poldergebied met als trekpleister bezoek aan enkele kwekerijen.

Hoeve Helena (wijnboerderij)

Wijn uit de streek, van Hoeve Helena

Menigeen zal meteen aan Frankrijk denken bij het noemen van de Sauvignon Blanc druif; ook landen als Italië, Zuid-Afrika, Chili en Nieuw-Zeeland zullen bij veel mensen in gedachte opkomen. Want daar komen ze vandaan: de mooie wijnflessen vol met Sauvignon Blanc; Wist u echter dat deze frisse witte, droge wijn ook in De Kwakel gemaakt wordt?

Van kweker naar ‘wijnboer’

Wim van der Knaap is zijn hele leven al een rasechte kweker met een grote passie voor het maken van wijn. Nu het kwekersvak wat meer op de achtergrond raakt, heeft hij het wijn maken met beide handen aangegrepen. Achter Hoeve Helena aan de Hoofdweg is er dan ook een bescheiden wijngaard aangeplant. Elk jaar in oktober staan familie, vrienden en enthousiastelingen te popelen om de druiven te plukken en te bewerken. Dit levert uiteindelijk een heerlijke Sauvignon Blanc op met een geur van groen fruit en een verkwikkend zuurtje.

Wijn en honing kopen

Wijn ‘Hoeve Helena’ kunt u kopen bij steeds meer verkooppunten, maar uiteraard ook bij Hoeve Helena zelf. Zolang de voorraad strekt kunt u ook honing kopen. De bijen die zorg dragen voor de bestuiving van de druivenranken, produceren deze heerlijke honing.

 

“De Loirevallei is de belangrijkste Franse streek voor Sauvignon Blanc, maar op de fiets misschien wat ver..”

Contact:

Hoofdweg 1a

1424 PC De Kwakel

0297 329577

E Mail: info@hoevehelena.nl

Website: https://hoevehelena.nl/

Hofstede Nooitgedacht

Familie Börger heet je van harte welkom…

In Hofstede Nooitgedacht, een monumentale boerderij uit 1907 aan de Boterdijk 77 in het Noord-Hollandse dorp De Kwakel. Waar tot 1989 nog koeien sliepen, is nu een luxe Bed & Breakfast verrezen. Onze kamers hebben een kingsize tweepersoonsbed en er is een gedeelde badkamer met douche en toilet. Kom en geniet van een heerlijke nacht, gevolgd door een vorstelijk ontbijt met verse en huisgemaakte boerenproducten. Naast de B&B accommodatie verzorgen wij ook high tea party’s en diverse arrangementen.

Op zoek naar avontuur? Bezoek dan onze Escaperoom Poldergeist. Probeer te ontsnappen aan de klopgeest die op de boerderij rondspookt. Lukt het jou om binnen een uur de sleutel te vinden?

Graag tot ziens!

Wim en Marie-José Börger

Hofstede Nooitgedacht

Boterdijk 77
1424 ND De Kwakel

Tel: 0297-568566
E-mail: info@hofstedenooitgedacht.nl

Website:http://www.hofstedenooitgedacht.nl

Holding Hogenboom

Holding Hogenboom is een bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling, exploitatie, verkoop en verhuur van recreatief onroerend goed. Verkoop gebeurt onder de naam Vakantie Makelaar, waarvan het kantoor is gevestigd aan de Molenlaan 51 in Uithoorn. Iedereen is daar alle werkdagen welkom voor een geheel vrijblijvend verkoop advies gesprek op maat. Graag op afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen.

Holding Hogenboom

Ruud Hogenboom

Molenlaan 51

1422 XN Uithoorn

Tel : +31(0)88-184 55 55

Mobiel : +31(0)6-45 53 22 05

Mail : r.hogenboom@vakantiemakelaar.nl

Site : www.vakantiemakelaar.nl

 

HPD Potplanten

Geschiedenis van HPD Potplanten
HPD Potplanten bestaat sinds 1998 en is een samenwerkingsverband tussen Kwekerij W. van Diemen en Hedera Plant. HPD is gespecialiseerd in de teelt van potrozen, welke we op de markt brengen onder het label Favourite Roses. Op een totale kasoppervlakte van 66.000 m2 kweken wij zes miljoen stuks potrozen per jaar.

Meest recente assortiment
HPD werkt nauw samen met diverse veredelaars. Hierdoor kunnen we het meest recente assortiment potrozen aanbieden.

Moderne automatisering

De afgelopen jaren hebben we onze kwekerij aanzienlijk uitgebreid en volledig geautomatiseerd. Met diverse robots en camera’s beoordelen we iedere plant meerdere keren tijdens de teelt. Hierdoor kunnen we iedere potroos exact naar wens van onze klanten afleveren.

In onze testruimte beoordelen we de nieuwste selecties op kwaliteit, kleur en houdbaarheid. Op deze manier voorzien wij onze klanten altijd van topkwaliteit.

Hoofdweg 13
1424 PC De Kwakel

T +31 297 820 200

F +31 297 820 299

vireo@vireo.nl

http://www.vireoplantsales.com

Huis Ter Lucht

Welkom bij Sieto en Ellen Heemskerk van Huis ter Lucht aan de Amstel. Bij ons is het genieten met het gezin, familie of vrienden. Huis ter Lucht combineert een landelijke sfeer met een unieke locatie direct aan de Amstel. Onze nieuwe appartementen en groepsaccommodatie zijn geschikt voor grote gezinnen en families. Door de centrale ligging is Huis ter Lucht een geschikte accommodatie voor bedrijven en verenigingen. Huis Ter Lucht ligt in de Kwakel, vlakbij Aalsmeer, Schiphol, Amsterdam en overige grote steden. Voor onze gasten zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen op ons terrein. Wilt u de omgeving vanaf het water te verkennen? Huur dan onze luxe 8 persoons sloep! Er is geen vaarbewijs nodig.

Omgeving
Bij Huis te Lucht beleeft u het dagelijks leven van de boerderij. Wij zijn actief als veehouderij met 70 koeien. Kinderen vermaken zich uitstekend rond de appartementen. Hiervoor hebben we gratis te gebruiken skelters, buitenspeelgoed en een grote trampoline beschikbaar. In de nabije omgeving vindt u restaurants, winkels en een supermarkt.

De naam `Huis ter Lucht`
Huis ter Lucht bestaat al honderden jaren als kaasboerderij en staat daarom op vele waterkaarten. Vroeger stond onze Calslagenpolder in verbinding met de Amstel. Als er teveel water in de polder was, gingen de sluizen open en liep het water de Amstel in. Dat noemde men “luchten”, vandaar de naam Huis ter Lucht.

Onze koeien en weiden
Een koe hoort in de wei en daar lopen die van ons dan ook in de lente, zomer en herfst. Na een lange winter is het altijd weer een belevenis als de staldeuren open gaan. De dames gooien dan de beentjes in de lucht en sprinten naar buiten onder luid geloei. Dat is altijd weer een belevenis op zich. Wij vinden het belangrijk dat onze dieren een zo leuk mogelijk leven hebben. Natuurlijk hebben we koeien omdat ze melk geven, maar er is een verschil tussen duurzaam melken of “eruit halen wat erin zit.” Wij gaan niet tot de laatste druppel melk en daarom leven onze 70 koeien een prettig en langer leven. De keus voor MRY-koeien (een Nederlands ras wat is ontstaan tussen de Maas, Rijn en IJssel) vinden wij daarom logisch: dit roodbonte ras geeft minder melk dan zwartbonte, maar de melk is voller qua samenstelling. Daarom kun je van deze melk ook kaas maken met een rijke en volle smaak.

Bezoekadres
Appartementen “Huis ter Lucht”
Sieto en Ellen Heemskerk
Jaagpad 15
1424 PT DE KWAKEL
06-47099934
info@huisterlucht.nl

http://www.huisterlucht.nl

I.Q. Flower Art

‘Floral Design is my nature, And nature is my art.”

Inge Quint Floral designer & columnist

Al meer dan 20 jaar is internationaal floral designer Inge Quint toonaangevend in de Nederlandse bloemenbranche en ver daarbuiten.
Mijn bedrijf Inge Quint Flower Art staat voor innovatief bloemwerk, perfecte styling en service. Klassieke bloemsierkunst is de basis maar ‘the sky is the limit’!
De essentie van IQ Flower Art is van iedere opdracht iets unieks te maken.
Het IQ team werkt met de mooiste bloemen op de prachtigste locaties van Amsterdam tot winters Oostenrijk, Turkije, België, Duitsland, metropool London, authentiek Italië, het grote China, maar vooral vanuit ons atelier waar we opdrachten voorbereiden en realiseren. Duurzaamheid, recycling, kwaliteit en de verschillende seizoenen staan daarbij voorop.

Contactgegevens

Tel: +31623332361
E-mail: Inge.quint@iqflowerart.nl
Website: https://www.iqflowerart.nl/

Locatie

Bezworen Kerf 5, 1424 RM De Kwakel

In den Ossewaerd

“In den Ossewaerd”

is een Bed&Breakfast, kookstudio en een vergaderlocatie. We liggen centraal in het park “Het vrije Noortveen” gelegen tussen Vuurlijn en Iepenlaan. In onze kookstudio kan gezellig met elkaar gekookt en gegeten worden. Op afspraak kan met een groep genoten worden van ontbijt, brunch, lunch, high tea, BBQ of diner. Ook bent u bij ons op het juiste adres voor vergaderingen tot 75 personen, inclusief alle benodigde faciliteiten (beamer, flipovers e.d.). Onze Bed en Breakfast heeft 5 kamers, alle met een eigen badkamer (douche/toilet). Kort om “In den Ossewaerd” is een plek waar service met een hoofdletter S wordt geschreven en waar je je nog echt gast voelt!

Adres Bed en Breakfast, Kookstudio en Vergaderen

Vuurlijn 50
1424NS De Kwakel

Marleen 06-22276638 – marleen@ossewaarde.com

Rens-Jan 06-22234952 – rensjan@ossewaarde.com

http://www.indenossewaerd.nl

J.P.H.A. Schaefers

J.P.H.A. Schaefers Hzn. C.V. De Kwakel

Bezworen Kerf 5
1424 RM De Kwakel
tel: 0297-532290

JK Bouw

Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Jan Kneppers eigenaar van JK Bouw.

Met veel passie ben ik werkzaam in de bouw sinds 1980.
De eerste 12 jaar in nieuwbouw en renovatieprojecten, daarna 9 jaar in burgerwerk.

In 2000 heb ik de stap genomen om me als zelfstandig ondernemer in te schrijven bij de kamer van koophandel onder de naam JK Bouw.

Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit timmer- en tegelwerkzaamheden in de breedste zin van het woord, tevens zijn we dealer /monteur van Clipso spanplafonds en zijn we gecertificeerd houtrot-reparateur d.m.v. epoxy.

Sinds de oprichting hebben we al een flinke vaste klantenkring weten op te bouwen.

Ik ben uw aanspreekpunt vóór, tijdens en na de verbouwing / onderhoud.

Met een netwerk van diverse bedrijven met elk hun specialisme, w.o. loodgieter, elektricien, stukadoor enz. en indien gewenst een binnenhuisarchitecte voor bijvoorbeeld meubelontwerpen, kleur- en of lichtadvies, luisteren we naar u wensen en brengen die ten uitvoer.

Uiteraard zijn aanpassingen tijdens de verbouwing geen enkel probleem aangezien het eindresultaat geheel naar u zin moet zijn.

Kortom, onze kracht is net werk leveren voor een nette prijs,

Dus eigenlijk gewoon “NET EVEN NETTER”.

Handelsweg 39
1422DW Uithoorn
0651387264
info@jkbouw.com

https://jkbouw.com

JW van Scheppingen Hekwerk en Buitenverlichting

n 1978 begin vader Jan voor zichzelf en verhuisde zijn bedrijf in 1985 naar Drechtdijk 87.

Sinds 2005 heeft zoon Norbert het bedrijf overgenomen. J.W. van Scheppingen houdt zich bezig met het maken van constructiewerken, verwarmingen en hekwerken. Sinds 3 jaar hebben we ons ook gericht op nostalgische tuinverlichting en tuinartikelen. komt u gerust een kijkje nemen in onze showroom waar u werken van glasblazer Nico de Boer kunt bekijken.

Drechtdijk 87
1424 RC Kwakel

Tel: 0297 – 56 80 89
Mobiel: 06-53 18 47 01

info@scheptuinverlichting.nl

http://www.vanscheppingen-constructies.nl

Kandelaar Beveiliging

 • Inbraak beveiliging
 • CCTV – Camera beveiliging
 • Toegangscontrole
 • Werktijd registratie
 • Kluizen / brandwerende kasten

Adres
Kandelaar Beveiliging
Bedrijvenweg 18
1424 PX De Kwakel

Tel: 0297-343334
Website: http://www.inbraakbeveiligd.nl

Kandelaar Elektrotechniek

Elektrische installaties

 • Tuinbouw
 • Industrie
 • Utiliteitsbouw
 • Woningbouw
 • Assimilatie belichting
 • Tuinbouw computers
 • Datanetwerken
 • Telecommunicatie systemen
 • Geluidsinstallaties
 •  Zonnepanelen

Maatwerk, Levering uit voorraad.

Adres
Kandelaar Elektrotechniek
Bedrijvenweg 18
1424 PX De Kwakel

Tel: 0297-343334
Website: http://www.kandelaar.com

Kinderdagverblijf Speel-Inn

Kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar

Speel-Inn biedt kinderopvang op de volgende locaties Amstelveen, Amsterdam, De Kwakel, Diemen, Uithoorn, Uithoorn (De Blokkendoos).

Bij Speel-Inn geloven we in kleinschaligheid. Dit betekent voor ons dat wij de kinderen een overzichtelijke, gezellige en huiselijke omgeving bieden. Met onze medewerkers proberen wij zo het ideale verlengstuk van uw gezin te zijn.

In een vertrouwde omgeving krijgen de kinderen alle ruimte om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Het belangrijkste is dat uw kind zich thuis voelt en het bij ons naar zijn of haar zin heeft.

Uw kind in vertrouwde handen!

Speel-Inn Uithoorn

Karel van Manderhof 3

1422 BX  Uithoorn
Telefoon: 029 – 75 20 906

klantenservice@speelinn.nl

http://www.speelinn.nl

Klaas Kleijn administratiekantoor B.V.

Administratiekantoor Klaas Kleijn is een administratieve en fiscale dienstverlener voor het MKB en ZZP ers waar de klant op nummer 1 staat. Wij onderscheiden ons door een laagdrempelige, informele en vooral persoonlijke aanpak. U kunt bij ons terecht voor uw administratie, salarisadministratie, verzorgen van jaarrekeningen en indien nodig publicatiestukken, alle fiscale aangiften en advies betrekking hebbende op administratief en fiscaal vlak.

Klaas Kleijn administratiekantoor B.V.

Communicatieweg 9-1    3641 SG Mijdrecht

Postbus 1115      3640 BC Mijdrecht

Tel : 0297 59 17 42

Fax : 0297 59 17 48

Mail : Info@klaaskleijn.nl 

Site : www.klaaskleijn.nl

 

Klein Mexico

Klein Mexico dat in 1962 uit hobby een professioneel bedrijf werd is gespeciali-seerd in het kweken van cactussen en succulenten. De mini cactus/vetplant in de 3.5 cm pot is een van onze speciale producten. Al het stekmateriaal komt van ons eigen bedrijf.

De totale productie doen wij zonder het gebruik van chemische bestrijding en bemesting en onder het EKO-Keurmerk. De producten worden voorzien van onze ‘Pure Biological’ etiketten. Waar ook de plantennaam soort op staat. Wij zijn al jaren een MPS-A gecertificeerd bedrijf. En voor Zwitserland hebben wij een ‘Bio Suisse’ label, waarvoor ook naar het gebruik van energie wordt gekeken. Op ons bedrijf zijn we steeds bezig met selectie van mooiere en bijzondere soorten. Zo kunnen we een breed assortiment aanbieden wat voor iedereen, exporteurs en handelaren, interessant is. Of het nu gaat om enkele fusten of karren naar Aalsmeer of Westland, wij staan voor u klaar.

• Drechtdijk 49
• 1424 RB De Kwakel

• Tel: 06 57889468
• E-mail: klein.mexico.lek@gmail.com

http://www.kleinmexico.nl/

Knab Interieurbouw

KNAB Interieurbouw is opgericht door Marc van der Knaap en Ab Baksteen. Wij zijn gespecialiseerd in meubel- en interieurbouw. Op een persoonlijke en professionele wijze verwezenlijken wij uw droominterieur of uw unieke idee.

Of het nu gaat om een volledig interieur, een kastwand, een receptiebalie of een complete keuken; wij hebben alle vakkennis in huis om uw ideeën en wensen te realiseren. De afgelopen jaren zijn we zowel door bedrijven als particulieren ingeschakeld voor de realisatie van het beste maatwerk.

Uw concept en visie, met onze ervaring, kennis en inspirerende ideeën komen samen in een functioneel plan, volledig zichtbaar in een duidelijk 3D ontwerp. Wij dragen zorg voor het hele traject; van ontwerp tot realisatie in onze werkplaats en montage bij u op locatie.

Uw interieurwens is onze uitdaging!

 

 

KNAB Interieurbouw B.V.
Aalsmeerderweg 98C
1432 CT Aalsmeer

E-mail: info@knabinterieurbouw.nl
Ab Baksteen: 06 – 520 94 758
Marc van der Knaap: 06 – 273 68 718

https://knabinterieurbouw.nl

Kooyman B.V.

Kooyman B.V. biedt veel mogelijkheden op het gebied op het gebied van sierbestrating voor zowel de hovenier als de particulier. In de regio staat Kooyman B.V. bekend om de goede service, vaak snelle levering en hoge kwaliteit van de producten. Het brede assortiment is met uiterste zorg samengesteld en doordat Kooyman B.V. continu de nieuwste tuin mode op de voet volgt, bieden zij voor iedere tuin de juiste bestrating. Bij het bedrijf vindt u een overdekte show tuin  van ong. 2000 vierkante meter vol tuin ideeën. Hiermee is Kooyman B.V. een van de grootste van heel Nederland. Naast een groot assortiment sierbestrating, tuinhout en natuursteen kunt u bij het bedrijf ook terecht voor alle uitlopende grondwerkzaamheden Van het uitgraven van een tuin tot het verharden van een compleet bedrijfs terrein. Het machine park is zeer uitgebreid, zodat voor elk werk een passende machine kunnen inzetten. Voor vragen kunt altijd bij Kooyman B.V. terecht. Met 40 jaar ervaringen een vakkundig team, gecertificeerd volgens de VCA normen, bent u bij Kooyman B.V. aan het juiste adres voor alle uiteenlopende grondwerkzaamheden. Tevens verhuren zij materieel (zonder bemanning). Kooyman B.V.

Poelweg 2

1424 PB De Kwakel

Tel : 0297-560575

Mail : info@ kooymanbv.nl

Website : http://www.kooymanbv.nl/

Kwaliteitsslagerij Eijk & Veld

Bij Kwaliteitsslagerij Eijk en Veld kunt u ten allen tijde terecht voor kwaliteitsvlees en vleeswaren. Voor vragen over bereiding van het vlees hebben wij altijd een passend antwoord. Buiten de slagerij om kunt u bij ons ook altijd terecht voor :

 • catering
 • buffetten
 • BBQ partijen

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of even naar de website te gaan.

Kwaliteitsslagerij Eijk en Veld

Kerklaan 2

1424BK De Kwakel

Tel : 0297-561327 of 06-46064933

Mail :eijkenveld@outlook.com

Web site :http://www.eijkenveld.nl/

 

Kwekerij De Amstel

Kwekerij De Amstel: een begrip

Kwekerij De Amstel is nationaal en internationaal een

begrip als het gaat om de teelt van de Ficus: van

jonge planten tot giganten van 6 meter hoogte.

Zij dankt deze toonaangevende rol vooral aan de

samenstelling van het ficus assortiment, dat bestaat

uit een hele reeks van ficussoorten in tal van maten

en verschijningsvormen o.a. pyramide-, verschillende

stam-, mat-, scherm- en kokervorm.

 

Optimale kwaliteit en service

Kwekerij De Amstel heeft ervoor gekozen om de afzet

te laten lopen via de Nederlandse veiling en de

exporteurs. Zelf houdt Kwekerij De Amstel zich

uitsluitend bezig met de teelt en vermeerdering van

de producten.

Bij Kwekerij De Amstel staat het leveren van optimale

kwaliteit en service voorop.

De kwaliteit wordt door het hanteren van

kwaliteitsnormen (o.a. MPS-A) gewaarborgd. Dat is

een belangrijke zaak, want de klanten in binnen- en

buitenland stellen terecht hoge eisen aan de planten

die worden afgenomen.

 Hoofdweg 29

1424 PC De Kwakel, Nederland

Tel: 0297-343130, Fax: 0297-344226

e-mailadres: info@deamstel.nl

 

Nieuwveens Jaagpad 115

2441 GC Nieuwveen, Nederland

Tel: 0297-564300, Fax: 0297-569387

e-mailadres: administratie@deamstel.nl

https://www.deamstel.nl

Kwekerij De Noordpoel

Kwekerij de Noordpoel is een seizoensbedrijf gespecialiseerd in de teelt van vaste planten en eenjarige zomerbloeiers voor op het terras. Onze planten vinden hun weg naar klanten in heel Europa. Als het eenmaal september wordt, komt het seizoen ten einde. In de periode september tot en met februari/ maart staat onze bedrijfsruimte (voor het grootste gedeelte) leeg. Ook onze vaste, Nederlandse- koppel werknemers staat stil. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw logistiek, opslag en assemblage en of kerstpakketten, dan staan wij voor u klaar.

Poelweg 22

1424 PB  De Kwakel

0297-522103

info@noordpoel.nl

http://www.noordpoel.nl

Kwekerij Marico

Drechtdijk 47

1424 RB  De kwakel

06-10779880

henk.lek@caiway.nl

Kwekerij P. Wijfjes

Kwekerij Wijfjes bestaat al meer dan 75 jaar en is opgericht door Piet Wijfjes.
In de jaren 60 is de kwekerij overgenomen door zijn zonen Jan en Wim Wijfjes. Het bedrijf was toen gevestigd aan het Jaagpad langs de Amstel. Begin jaren 70 is er land aangekocht aan de Ruigekade ook langs de Amstel en is Wim gestart met Seringenteelt. Aan het Jaagpad werden Rozen geteeld door Jan. Later in de jaren 70 is er nog meer land aangekocht aan de Ruigekade en is alles samengevoegd tot 1 kwekerij van 7.5 ha waaronder 1,1 ha glas, Toen werden er Seringen en Bromeliaceeen gekweekt. Half jaren 90 hebben zoon Pieter Wijfjes (zoon van Jan Wijfjes) en schoonzoon Albert Verhoef de kwekerij overgenomen, dit is de derde generatie in het familiebedrijf en is altijd gevestigd gebleven aan de Ruigekade.
Rond de jaren 2000 heeft er nog een teeltwisseling plaatsgevonden, de arbeidsintensieve Seringenteelt werd vervangen door de teelt van Ilex Verticillata en Viburnum Opulus,
de energie intensieve teelt: Bromelia’s zijn vervangen door Snijhortensia’s waaronder Verena, Elbtal, Rodeo,Schneeball.
Wij zijn nu ontwikkeld tot een jaarrond snijbloemenbedrijf met 3 teelten.

Adres:

Ruigekade 12a-13a
1428 RV Vrouwenakker

Bereikbaar op:

0297-530902
06-14479605
wijfjes@kwekerijwijfjes.nl

http://www.kwekerijwijfjes.nl

Kwekerij RUCO

De vennootschap onder firma Firma Kwekerij Ruco is gevestigd op Nieuwveens Jaagpad 112 te Nieuwveen en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 28046446 en is gelegen in Vrouwenakker in de gemeente Nieuwkoop. Bij Firma Kwekerij Ruco zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Nieuwveens Jaagpad 112,

2441GD Nieuwveen

Routebeschrijving

Kwekerij Vlasman

Kwekerij Vlasman is een moderne potplantenkwekerij in Mijdrecht met een totale oppervlakte van ruim 30.000 m2.
We hebben een passie voor het kweken van de allerbeste en mooiste Saintpaulia. Kwaliteit is onze topprioriteit.
Samen met ons team van ervaren medewerkers streven we ernaar om aan elke specifieke wens van de klant te voldoen. De werkzaamheden voeren we uit met behulp van verregaande geautomatiseerde processen.
Kwekerij Vlasman verhandelt uitsluitend via FloraHolland. Dagelijks brengen we zelf onze producten naar Aalsmeer en Naaldwijk. Voornamelijk leveren wij direct aan exporteurs en de groene vakhandel.
We verdiepen ons in de consument en denken in concepten. Voilà Saintpaulia is een leuk weggevertje of een cadeautje voor jezelf! Deze eigentijdse, vrolijke bloeier is er in allerlei kleuren en ook dubbelkleurigen.
Ons streven is om de consument veel plezier te laten beleven aan deze vrolijke, bloemrijke plant.
Onze website: http://www.kwekerijvlasman.nl

Lek & Zn Bloemen en Planten arrangementen

Lek & Zn levert al meer dan 20 jaar bloemen- en plantenarrangementen aan bloemenexporteurs en wederverkopers. In ons uitgebreide assortiment vindt u arrangementen voor de dagelijkse verkoop en voor ieder jaargetijde of feestdag.

De productie, opslag en levering hebben wij in eigen beheer. Zo behouden wij kwaliteit. Hierdoor is het ook mogelijk om klantspecifieke producten te leveren.

Drechtdijk 43

1424 RB  De Kwakel

0297-563718

info@lek.nl

http://www.lek.nl/

Lek Bloemenservice

Lek Bloemenservice is een familiebedrijf dat sinds 1969 creatief bezig is met bloemen, planten, themadecoraties en zijn huisbloemist bij vele bedrijven en particulieren. Wij verzorgen al uw bloemen en plantenarrangementen over de gehele wereld en zijn lid van de Fleurop-organisatie. Ook bezorgen wij uw relatiegeschenk of bloemengroet door heel Nederland met onze eigen bezorgdienst. Bij ons kunt u terecht in winkel aan de Drechtdijk 45 te De Kwakel voor boeketten, bloemenstukken, planten, rouwarrangementen, bruidswerk en vele andere trendy artikelen. Uiteraard geven wij u vakkundig advies op al uw vragen.

Adres
Lek Bloemenservice
Drechtdijk 45
1424 RB De Kwakel

Tel: 0297-561578
Fax: 0297-562213
E-mail: info@lekbloemenservice.nl
Website: http://www.lekbloemenservice.nl/

Living-Jewels

Edelsmid Marry Samsom

Mytische culturen en universele symbolen zijn
voor Marry een belangrijke inspiratiebron om
gevoelens, herinneringen en intuitief weten
om te zetten in een eigen vormtaal.
Hierdoor krijgt elk juweel een bijzondere uitstraling,
waarin men herkenning vindt.
De sieraden zijn van Goud of Zilver met dikwijls
een zelf geslepen edelsteen.
Voor ieder sieraad wordt een passend houten
doosje gemaakt, zodat het unieke van het
juweel extra benadrukt wordt.

Hoofdweg 2

1424 PH  De Kwakel

0297-329213

06-13376345

msamsom@living-jewels.nl

http://www.living-jewels.nl

M. v/d Hoeve bloemen en planten

Marco van der Hoeven…

..is al sinds 1992 een bedrijf dat zich bezig houd met de inkoop en verkoop van bloemen en planten.
Onder andere een export op Duitsland, plantenteelt in eigen kas en het maken van bloemstukken en boeketten.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van rouwbloemstukken,
Wij maken deze met de bloemen en in de kleuren , zoals u het wilt, niets is te gek.
Voor het bestellen van een bloemstuk of voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen of onze Facebooksite bezoeken.

 • Wij kopen bijna dagelijks verse bloemen en planten in op de veiling
 • Wij verzorgen bloemstukken voor leuke en minder leuke gebeutenissen 
 • Altijd staan wij klaar voor advies of een gezellig praatje
 • U kunt bij ons parkeren op eigen terrein
 • U kunt bij ons pinnen

Marco van der Hoeven
Drechtdijk 70
1424 RJ  De Kwakel
Mobiel: 0651424189
Email:  info@vanderhoevenbloemenplanten.nl
Website: http://vanderhoevenbloemenplanten.nl/

MarKand Bowen en Pedicure

De Bowen Therapie is een goede remedie voor diverse pijnen zoals rugpijn, enkelpijn, rusteloze benen en migraine. Daarnaast helpt Bowen o.a. ook voor vermoeidheidsklachten, burn-out, hooikoorts, fibromyalgie en chronische ziekten. Niet alle ziektebeelden kunnen teniet gedaan worden bij de Bowen Therapie, maar de symptomen kunnen vaak wel vermindert worden, zodat men prettiger in het leven komt te staan.

De Dorn Therapie is uitermate geschikt bij bekken scheefstand, rug- en gewrichtsproblemen.

De Breuss massage is een zachte, gevoelvolle behandeling van de wervelkolom die apart of in combinatie met de Dorn Therapie gegeven kan worden.

Ook voor voetproblemen bent u aan het goede adres bij MarKand Bowen en Pedicure. Als gediplomeerd pedicure kan ik u helpen met eelt, likdoorns en andere veel voorkomende voetproblemen.
Ook ontspanning zoals een voet/been massage of een cosmetische voetbehandeling wordt gegeven.

Tijdens een behandeling wordt de telefoon niet beantwoord.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Gerberalaan 56
1424 AV  De Kwakel
0297-534045

Email: markand@kabelfoon.net

http://www.bowenmarkand.nl

Marmoleumcentrum.nl

Marmoleumcentrum is al sinds de jaren ’70 uw erkend marmoleumspecialist.

Wij leggen ouderwets goede vloeren tegen een betaalbare prijs.

Maar gebruiken hiervoor de technieken van nu. Gegarandeerd goed!

 

CONTACT

Telefoonnummer 06 – 23706342

E-mail info@marmoleumcentrum.nl

Kantoor

Mgr. Noordmanlaan 26

1424 BG De Kwakel

https://www.marmoleumcentrum.nl

Martin Products Belettering

Martin Products Belettering heeft de kennis  en producten in huis om ieder bedrijf, in welke branche dan ook van deze belangrijke factor te voorzien. Wij bestaan sinds 1993 en heeft als Sign-bedrijf een vooraanstaande positie in de regio verworven. Een snelle service en een goede prijs/ kwaliteit verhouding hebben deze afgelopen jaren geresulteerd in vele tevreden klanten uit het midden en klein bedrijf. Wij voorzien hen van auto reclame of reclame borden, gevelreclame, reclame zuilen enz. Maar ook voor vlaggen en banieren en spandoeken of elke andere manier van reclame uiting, vraag het ons en wij vertellen u wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Martin Products Belettering

Noordammerweg 39 K

1424 NW Uithoorn

Tel: +31 (0)297-531782

Fax: +31 (o)297-526633

Mobiel: +31 (0)6-51296185

Mail : info@martinproducts.nl

Website : http/www.martinproducts.nl/

 

Mechanisatiebedrijf De Jong

Al meer dan 100 jaar bevindt zich aan de Hoofdweg 4 tegen de Vuurlijn Smederij de Jong.
C. de Jong was een van de eerste pioniers bij de inpoldering van de Legmeerpolder.
Op ambachtelijke wijze smeedde hij ploegscharen en besloeg hij paarden.

Sinds de intrede van de mechanisatie in de landbouw is het bedrijf overgegaan van smederij naar loonbedrijf en later is zijn zoon W. de Jong zich gaan toeleggen op de handel in landbouwmachines.

In 1988 is het bedrijf onderdeel geworden van de C.H.V en sinds 1996 is het bedrijf overgenomen door
J. Vermue.

Tot op heden is Mechanisatiebedrijf de Jong toonaangevend in de moderne landbouwmechanisatie.
Met dealerschappen zoals Case-IH en Steyr, Lely, Votex, Rumptstad, Struik, PZ, Vicon, AVR, Joskin, Terranova, Celli, Kverneland, Miedema, Doosan, Strautman en Zirkon vervult ons bedrijf de wensen van diverse klanten.

Met een personeelsbestand van 15 personen wordt de service en de nazorg, de onderdelenvoorziening,
de verkoop en de administratie verzorgd.

Het klantenbestand bestaat uit meer dan 2000 vaste relaties uit de land- en tuinbouw, particulieren, loonwerkers, hoveniers, gemeentelijke – en overheidsinstellingen.

Ons klantenbestand bevindt zich door heel Nederland, tevens export naar meer dan 20 landen,
in en buiten Europa.

Met een omzet van meer dan 10 miljoen euro heeft het bedrijf zich definitief gevestigd in de mechanisatie van de sectoren akkerbouw, veehouderij, tuinbouw, tuin en park en intern transport.

Mechanisatiebedrijf De Jong

Adres:
Hoofdweg 4
1424 PH De Kwakel
Noord-Holland
Nederland

Contactgegevens:

Telefoon: 0031-(0)297-325895
Telefax: 0031-(0)297-326839
E-mail: info@lmbdejong.nl
Website: www.lmbdejong.nl

MK de Kwakel BV

MK de Kwakel BV, gevestigd in de Kwakel sinds 2003. In eerste instantie waren de werkzaamheden gericht op de elektrotechniek. Momenteel is MK de Kwakel uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf welke voornamelijk actief is op het gebied van energie-, verwarming en elektrotechniek.

Ons streven is een zo passend mogelijke oplossing te bieden aan onze klanten.
Met de focus op advies op maat levert MK de Kwakel BV een totaal pakket aan de klant.

Bezworen Kerf 7
1424 RM De Kwakel
Nederland

info@mkdekwakel.nl
Tel:  +31 (0)297-567097
Fax: +31 (0)297-520404

http://www.mkdekwakel.nl

Molleman Timmerwerk

 

 

 

Graslaan 6
1424 SB  De Kwakel
06-12 43 96 67
info@mollemantimmerwerk.nl

Onderhousbedrijf Het Fort

onderhoudsbedrijf in voornamelijk dak en zinkwerk, daarnaast ook het binnen loodgieterswerk.

Ook verzorg ik wat klein timmerwerk.

Peter Zwanenburg

Het Fort 26

1424 RW  De Kwakel

06-30941900

onderhousbedrijfhetfort@hetnet.nl

Oosterveer Assurantie & Adviescentrum

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever! Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, om financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.

Adres
Oosterveer Assurantie & Adviescentrum
Postbus 280
1420 AG Uithoorn

Tel: 0297-568444
Fax: 0297-530183
E-mail: jac@jacoosterveer.nl
Website: http://www.jacoosterveer.nl

P. van den Toorn

P. van den Toorn – De Kwakel

Heeft u dat ook wel eens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Een deur die al tijden klemt, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, jaloezieën die nog moeten worden opgehangen? Of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wil zien? Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein.

Contact:
Tamboer 9
1424 EJ  DE KWAKEL

Mob. 06 15000371
E-mail: info@petervandentoorn.nl
Website: https://www.petervandentoorn.nl/

Péterra pedicures

Over Péterra

Péterra pedicure en massagepraktijk is de praktijk van Marjan Visser. Ik ben gediplomeerd voetreflextherapeute en pedicure.

Na het behalen van mijn diploma Voetreflextherapeut in 2008 opende ik mijn eigen praktijk: Péterra.

Pé staat voor voet en terra staat voor aarde, oftewel: met beide voeten op de aarde.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Bel 06 – 30 70 34 78 of e-mail even, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Péterra Pedicure- en Massagepraktijk

Ruigekade 12b

1428 RV Vrouwenakker

e-mail: info@peterra.nl

http://www.peterra.nl

Poldersport de Kwakel

Poldersport de Kwakel biedt u compleet verzorgde arrangementen met heel veel sportactiviteiten. Kiest u voor de survival, de zeskamp of liever rustig boerengolf? In combinatie met onze activiteiten is het ook mogelijk een BBQ of een Lunch te reserveren. Interesse? kijk op www.poldersport.com

Adres
Poldersport de Kwakel
Boterdijk 91
1424 ND De Kwakel

Tel: 0297- 56 36 79
E-mail: info@poldersport.com
Website: http://www.poldersport.com

Quakelplant BV

Quakelplant heeft jarenlange ervaring met het telen van Hedera helix. Het assortiment bestaat uit ongeveer 10 verschillende soorten (kleuren).

Wij telen deze planten jaarrond in 3 verschillende potmaten. Dit zijn 8.5cm, 13cm en een 19cm Hangpot.

Onze Hedera’s worden dagelijks geveild in Aalsmeer en Naaldwijk, en kunnen uiteraard ook op bestelling geleverd worden.

Doordat wij met eigen vrachtwagens naar de verschillende vestigingen van FloraHolland rijden en daarnaast met collectief vervoerders

samenwerken is een snelle levering van onze producten gegarandeerd.

Naast de Hedera helix telen wij sinds enkele jaren ook Dahlia’s in een 13cm pot. Ook hier hebben wij gekozen voor een beperkt aantal kleuren die qua grootte en vorm goed bij elkaar passen.

Zo kunnen wij mooie gelijke mixtrays en mixkarren maken. Wij hebben onze Dahlia’s leverbaar vanaf week 15 t/m week 32. Kijk bij ons assortiment voor meer info over kleuren en beladingen.

Quakelplant is lid van Air So Pure, dit is een groep kwekers met planten waarvan de gezonde effecten wetenschappelijk bewezen zijn. De aanwezigheid van deze planten die de lucht zuiver maken zorgt voor gezonder en prettiger wonen/ werken en daardoor voor meer welzijn en productiviteit en minder ziekteverzuim. Gezamelijk proberen wij deze planten onder de aandacht te brengen en te verkopen. Dit doen we met mengacties en met tafels met informatie in diverse tuincentra. Voor meer informatie kijk op de site van Air So Pure

http://www.quakelplant.nl/

Rijk Ontwerp-Productie

Rijk is een ontwerp- en productiebureau voor al uw communicatie en reclame uitingen.
Helder, verfrissend en doeltreffende communicatie, daar gaan we voor. Communicatie waarmee u zich kan onderscheiden in de markt.

Als grafisch bureau bedenken en ontwerpen wij communicatie-
middelen zoals: logo’s, huisstijlen, websites, app’s, logo’s, brochures, folders, advertenties,  bedrijfspresentaties, posters, (digitale) nieuwsbrieven of flyers. En natuurlijk verzorgen wij ook uw drukwerk.

Bezoekadres: Ondernemingsweg 262
1422 DZ Uithoorn

Postadres: Irislaan 76
1424 CM  De Kwakel
erik@vormrijk.info

http://www.vormrijk.info

Roling Isolatietechniek BV

Röling Isolatietechniek B.V. is een bedrijf dat een geruime tijd actief is in het bouwen van koel- en vriescellen,
daar is het door de jaren heen niet bij gebleven.

Al jaren is Röling Isolatietechniek B.V. ook een betrouwbare partner in de handel van koeltechniek en sandwichpanelen.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer produceren? Kijk dan verder op onze website.

Stacks Image 1358
Postadres:
Boterdijk 186
1424 NM De Kwakel
http://www.isolatietechniek.eu

Sanidrõme van Scheppingen

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme van Scheppingen rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme van Scheppingen

Eigenaren Wim en zijn vrouw Ans van Scheppingen zijn ruim 40 jaar geleden begonnen met een eigen installatie- en loodgietersbedrijf. In 1992 is zoon Remco in de zaak gekomen, die in de toekomst het bedrijf zal overnemen. Sanidrõme van Scheppingen is in 2007 verhuisd naar een nieuwe badkamer showroom aan de Voorling in De Kwakel, van waaruit ze inmiddels al voor veel klanten de betere badkamer hebben ontworpen en geïnstalleerd.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme van Scheppingen houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A t/m Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme van Scheppingen staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme van Scheppingen u van A t/m Z en heeft u één aanspreekpunt.

Sanidrõme van Scheppingen

 • Voorling 14
 • 1424 RS De Kwakel

Scheepers/Wijfjes Zonwering V.O.F.

ZONWERING OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar buitenzonwering of binnenzonwering dan bent u bij Scheepers/Wijfjes Zonwering aan het juiste adres. Wij zoeken samen met u de beste oplossing en kiezen uit de beste zonwering producten. Want zonwering moet behalve functioneel, ook mooi zijn en aansluiten bij het karakter van het huis of bedrijf. Vanuit dat standpunt verkopen, vervaardigen én installeren we zonwering op maat. Dit doen wij al bijna 100 jaar.

Kwakelsepad 63
1424 BX De Kwakel/Uithoorn

T 0297 – 564539
F 0297 – 320060
M 06 – 26154127
@ info@scheeperszonwering.nl

https://scheeperszonwering.nl

SchellingCNC

SchellingCNC is gespecialiseerd in het vervangen van software en electronica van bestaande frees- en draaibanken.

SchellingCNC levert en monteert CNC besturingen voor bestaande draai- en freesbanken met max. 6 assen en een gereedschapswisselaar met max. 100 gereedschappen.
Deze besturing beschikt over alle moderne functionaliteiten voor een redelijke prijs.
Het komt voor dat er bij vervanging van de besturing blijkt dat er een drive die de motor aanstuurt defect is, ook dit is geen probleem, er is een universele drive beschikbaar die elke DC motor kan aansturen, het is dus mogelijk om nieuwe en bestaande drive’s door elkaar te gebruiken.

Draai- en freesbanken zijn aangeschaft om specifieke producten te fabriceren. Deze banken bevinden zich vaak nog in een goede mechanische staat en zijn nog steeds geschikt om alle producten te fabriceren.
Vaak is het de electronica die defecten vertoont of de software die vergeleken met de huidige software sterk verouderd is. Investeren in een nieuwe machine is relatief zwaar vergeleken met het alleen vervangen van de besturing.

Op deze website zijn diverse ombouwprojecten omschreven, die duidelijk maken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het ombouwen van draai- en frees-banken. Deze zijn te vinden onder het menu ‘Retrofits‘.

SchellingCNC komt graag bij U langs om een demonstratie van de software te geven.

SchellingCNC
Bezworen kerf 18
1424RN de Kwakel
info@schellingcnc.nl
Website: http://schellingcnc.nl/

Schijf Grondboringen BV

Schijf grondboringen B.V. is een zelfstandig familie bedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is op het gebied van het verrichten van boringen voor grondwater voorzieningen.

Op deze website kunt u zien wat onze boortechnieken zijn. En we geven wat uitleg over verschillende toepassingen voor het boren van waterboring

Drechtdijk 36
1424 RH De Kwakel
Tel. 0297 – 56 32 60
Fax. 0297 – 54 05 92

http://www.schijfgrondboringen.nl

Schuiteman van Doorn

vandoorn_logoSchuiteman  van Doorn is gespecialiseerd in het verzorgen van particuliere en zakelijke  schade verzekeringen, inkomens verzekeringen, zorg verzekeringen en levensverzekeringen.

Erik Schuiteman

Kwakelse pad 93

1424 BX De Kwakel

Tel : 0297-561623

Mobiel : 06-51919834

Mail : erikschuiteman@vandoorn.nl

Website : www.vandoorn.nl

 

 

 

Spelt

De Spelt bedrijven zijn aan de andere kant van de Vrouwenakkerse brug gevestigd in het Nieuwveense Blokland. Vanuit onze nieuwe bedrijfslocatie voeren wij grond- en straatwerk, kunnen wij zorgdragen voor bodem- en grondwatersanering en verhuren wij bouwopruimers. Tevens zamelen wij afval in, zowel van overheden, bedrijven als particulieren. Klanten kunnen desgewenst een container huren of het afval zelf aanleveren. Deze vaak gemengde stroom scheiden wij tot monostromen zoals groenafval en hout welke kunnen worden hergebruikt. Zelf zijn wij gecertificeerd in de productie van menggranulaat uit grof puin. Dit kan worden toegepast als fundatiemiddel.

Adres
Spelt Bedrijven
Blokland 18
Nieuwveen

Tel: 0172-536130
Website: http://www.spelt.nl

Sterel Notarissen Uithoorn

Sterel Notarissen legt persoonlijke en zakelijke mijlpalen in je leven op papier vast. In een akte, contract of overeenkomst. Vaak wettelijk verplicht. Altijd nuttig. Het geeft rust, helderheid en zekerheid.

Door nu je privé- en professionele zaken goed te regelen, voorkom je later conflicten, confrontaties en misverstanden.

Sterel Notarissen is meer dan een leverancier van akten. Wij denken mee en nemen juridische zorgen weg. Deskundig en betrokken buigen we ons persoonlijk over je vraag.

Kantoor
Uithoorn

Ondernemingsweg 222
1422 DZ Uithoorn

T: 0297-521 821
F: 020 -5646 111
E: info@sterelcs.nl
W: https://sterelnotarissen.nl/

Studio Riho

 

Studio Riho is een dynamisch interieur ontwerp- en interieuradvies bureau. Mijn doelstelling is om samen met u tot een interieur ontwerp te komen voor uw nieuwe of verbouwde huis, waarin u zich meteen helemaal thuis voelt. THE PERSONAL TOUCH!!  De wensen van u als bewoner staan bij mij altijd centraal.

Met een persoonlijk interieur ontwerp inclusief een passend kleuradvies en uiteraard een goed lichtplan laat ik u de eindeloze mogelijkheden van uw nieuwe of verbouwde huis zien.

Als u voor de rest nog vragen heeft of informatie wilt kunt altijd contact met mij opnemen.

Rick Hogenboom

Tel : 0628113481

Mail : info@studioriho.nl

Web Site :http://www.studioriho.nl/

 

 

 

sv KDO

Wat heeft KDO u te bieden

Onze sportvereniging bestaat uit verschillende afdelingen, te weten Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance – Aerobics – Gymnastiek). Al deze afdelingen hebben een eigen bestuur. Informatie over de bestuursopzet en dergelijke vindt u bij de verschillende afdelingen op deze Website. Daarnaast wordt er nog op informele wijze door dames en heren aan trimmen gedaan.

Vele verenigingen maken gebruik van onze prima, nieuwe, faciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer twee badmintonverenigingen die hun wedstrijden in onze eigen sporthal spelen, de lokale EHBO vereniging, diverse honkbalclubs, een vogelvereniging, een klaverjasvereniging, et cetera. Overdag wordt het complex gebruikt door het schoolonderwijs dat gymnastieklessen geeft in onze sporthal.
KDO is opgericht in 1945 en is voor onze gemeenschap (De Kwakel) een grote vereniging (ongeveer 1300 actieve leden) met een sterke regionale aantrekkingskracht. Wij zijn een gezonde vereniging met oog voor de toekomst. Zo wordt er jaarlijks gericht in de vereniging geïnvesteerd om de faciliteiten in prima conditie te houden.

Verder vinden wij, in de gehele breedte, het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze jeugd. Hiervoor hebben wij binnen onze vereniging een jeugdbeleidsplan ontwikkeld. Op deze website vindt u meer informatie over ons jeugdbeleidsplan.
Wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen of stuur een e-mail naar onderstaand adres.

Contact

Postadres:
Postbus 257
1420 AG Uithoorn
Telefoonnummer: 0297-564538
email:  bestuur@kdo.nl
website: https://www.kdo.nl/

KDO sporthal
Telefoonnummer: 0297-565614

T Enge Bos

Prive high tea op een bijzondere locatie in een prive natuurgebied genaamd ’t Enge Bos, een ongerept stukje natuur midden in de randstad verscholen in de Kwakelse polder.

 Een prive high tea is bedoeld voor kleine groepen.
Met je eigen groep op de bijzondere locatie, waar het anders is dan anders.

 • Waar wordt de thee nog op het vuur gezet ?

 • Waar worden de diverse gerechten nog in de buitenlucht gebakken ?

 • Waar is uw high tea een prive feestje, inderdaad in de prive theetuin van ’t Enge Bos waar enkel vogels, kikkers en eenden de toekijkers zijn.

Als regen roet in het eten gooit is er de beschutting van het gezellige theehutje. Bij kou zorgen wij natuurlijk voor warme dekens en de warmte van een vuurtje of houtkachel.

U bent welkom met minimaal 5 tot maximaal 16 personen, op vrijdag, zaterdag en zondag na afspraak (tijdstip van aanvang altijd in overleg)

WAAR:   Achter de Kwekerij op Drechtdijk 47, De Kwakel

HOE:      Reserveren bel, mail of via contactformulier op de website

BELLEN:  06-49136725 (voorkeur na 15:30)

MAIL:      engebos@post.com

http://engebos.wixsite.com

Takii Europe BV

Who we are

Takii Europe is a subsidiary of Takii & Co., Ltd. in Japan, one of the world’s leading breeders of vegetables and flowers. Headquartered in De Kwakel, The Netherlands, we cover the European, Middle East, African and Central Asia markets of our parent company. Across multiple countries we manage breeding stations, production sites and sales offices contributing to the supply and promotion of a wide assortment of vegetables and flower varieties to professional growers and to the home garden market.

What we do

Driven by our corporate philosophy, embodied in our slogan: “Creating tomorrow today”, we are committed to create, produce and supply high value varieties and excellent service to benefit our customers. We pride ourselves on delivering what we promise in accordance with our core values, comprising of: Quality, Reliability, Innovation and Respect.

Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
The Netherlands

T +31(0)297-345 700
E homegardening@takii.eu

https://www.takii.eu

Technisch Bureau Wahlen & Jongkind b.v.

Technisch Bureau Wahlen & Jongkind voorziet al sinds 1927 in de klimaatwensen van onze klanten.

 • Centrale verwarming
 • Luchtbehandeling en Ventilatie
 • Airconditioning o.a.: Split-, Multisplit- en VRF-systemen.
 • Meet- en Regeltechniek o.a.: Priva, Siemens en Cenvax.
 • Duurzame energie o.a.: Warmtepompen, Zonneboilers, PV-panelen en Warmteterugwin-units.

Adres
Technisch Bureau Wahlen & Jongkind BV
Vuurlijn 12
1424 NP De Kwakel

Tel: 0297-56 24 06
Fax: 0297-565 999
E-mail: info@wahlen-jongkind.nl
Website: http://www.wahlen-jongkind.nl/

Terrazzobedrijf Botticino

Terrazzobedrijf Botticino maakt onder de naam BinnenBeton gepolijste woonbetonvloeren. Deze vloeren zijn cementgebonden (echt beton) en worden gestort,gevlinderd en na 5 dagen gepolijst met een diamantpads. U bent van harte welkom in onze showroom om de BinnenBeton vloeren en de diverse kleuren te komen bekijken. (Als u even van te voren belt zorgen wij dat we aanwezig zijn en de koffie klaar staat.)

Terrazzobedrijf Botticino

Drechtdijk 23

1424 RA De Kwakel

Tel: 0297-564355

E-mail: info@binnenbeton.nl

Website: http://www.binnenbeton.nl

The Shack

The place to be!

 

Schipholdijk 253 b
1438 AC  Oude Meer

Onder de rook van Amsterdam, vlakbij Aalsmeer en Amstelveen

email: info@the-shack.info
website: http://www.the-shack.info

Thijmo BV

Over een paar maanden weet u meer 🙂

Timmerbedrijf J. Kolb BV

Ons bouwbedrijf is volop in beweging en richt zich op de markt van timmer- en renovatiewerk. We werken met een actieve houding: meedenken, meewerken, adviseren en controleren. Want kwaliteit staat bij ons uiteraard bovenaan.De combinatie van op maat werken en hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat u met plezier kan wonen of werken.

J. Kolb
Vrouwenakker 13A
1428 RX Vrouwenakker
Tel 0297 281 799
Mob 06 206 289 95
Email: info@jkolb.nl
Website: https://www.jkolb.nl/

Tonka Video B.V. Space Lynx

space!cid_ii_i0p59pdl0_148c641d2403924d

Tonka Video B.V.  Space lynx is van oorsprong een faciliteiten leverancier voor nieuws -en actualiteiten programma’s zoals RTL Nieuws, Editie NL en RTL-Z. U moet hierbij denken aan camera werk, video montage en satelliet verbindingen.

Nu ook beschikbaar voor video producties zoals bedrijfs en product presentaties op DVD en/of internet. Ook hebben wij faciliteiten voor meer camera registraties van evenementen met of zonder internet streaming.

Tom Kamminga

Drechtdijk 80

1424RJ De Kwakel

Tel : 0297-522505

06 Nummer : 06-54306207

Mail : info@spacelynx.nl

Website : http://www.spacelynx.nl/

 

 

 

 

 

spacespace

Totaaltechniek H. Brouwer & Zn

In 1992 is Henk Brouwer begonnen als zelfstandig ondernemer in de elektrotechnische wereld onder de naam ‘‘H. Brouwer & Zn Elektrotechniek’’.
Daarna hebben we onze horizon verbreed en zijn wij uitgebreid met ons te specialiseren in diverse bedrijfstakken en hebben de naam ook veranderd in ‘‘H. Brouwer & Zn Totaaltechniek’’.

Dit heeft te maken met dat de mensen steeds milieu bewuster worden en dat dit een perfecte combinatie is met de overige werkzaamheden in ‘‘De Brouwer Groep”.

Verder kregen wij steeds vaker de vraag te horen voor het leveren van zonnepanelen en oplaadpunten voor elektrische auto’s vanuit de elektrotechnische wereld.

In deze tak houden wij ons vooral bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Elektrotechniek
 • Water – Gas – Afvoer – CV Installaties
 • Grootkeuken Techniek
 • RVS Maatwerk
 • Airconditioning

Zijdelweg 19b
1187 ZM Amstelveen

info@brouwertotaaltechniek.nl

Henk Brouwer:
06 – 53 27 27 47

Eric Brouwer:
06 – 10 05 99 58

http://brouwertotaaltechniek.nl

Travel Counsellors Marieke Verkerk

Reizen is “ beleven” …..andere landen, andere culturen….. Reizen moet zorgeloos zijn….een gevoel van ontspanning………… Of het gaat om een stedentrip, dichtbij of ver weg, een strandvakantie, alleen een vlucht, verzekering of autohuur, een reis op maat of een avontuurlijke rondreis, ik heb alles in huis om het voor u te verzorgen. Ook op zakelijk gebied kan ik u van dienst zijn. Voor lijndiensttickets naar een afspraak in het buitenland of voor een hotelreservering in de buurt van een conferentie kunt u bij mij terecht. Ik kan een “bedrijfsuitje” samenstellen op alle prijsniveaus. Travel Counsellors is lid van IATA, ANVR, deelnemer SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor is uw betaalde reissom gewaarborgd. Zekerheden die in deze tijd niet mogen ontbreken. Ik ben voor u 24/7 bereikbaar, wanneer het u schikt. Met mijn bijna 20 jaar ervaring in de reisbranche kan ik u het beste advies geven en zal ik met mijn enthousiasme en passie de perfecte reis uitzoeken die past bij uw wensen. Mocht u meer informatie nodig hebben aarzelt u dan niet contact met mij op te nemen.

With us it’s personal

Vuurlijn 27

1424 NR  De Kwakel

06-15413887

marieke.verkerk@travelcounsellors.nl

https://www.travelcounsellors.nl

v Rijn Fietsen

Van Rijn fietsen is een begrip in Vrouwenakker en omstreken. De Vrouwenakkersebrug vormt de poort naar het Groene Hart, waar u prachtig kunt fietsen. Fietsers uit de hele regio Noord- & Zuid Holland en omstreken, maar ook fietsliefhebbers van verder weg weten van Rijn fietsen te vinden.

Van Rijn Fietsen heeft zich gespecialiseerd op het gebied van race- en elektrischefietsen. Wij zijn dealer van de volgende merken: Gazelle, Koga, Cannondale, Wilier, Cervélo, Riese & Müller, Cortina, Assos, Etxeondo, BBB, Agu regenkleding, Cannondale, Lake & Sidi.

http://www.vanrijnfietsen.nl/

Hebt u nog niet gevonden wat u zocht? De kans is groot dat wij dit in de winkel hebben! Kom daarom gerust bij ons langs of vraag het ons: 0297-561 609.

Vrouwenakker 7a

1428 RX, Vrouwenakker

Telefoon: 0297 – 561609

E-mail: info@vanrijnfietsen.nl

Vakantie Makelaar

Een tweede huis, als privébezit of belegging, is een wens van velen en een slimme investering.
Als specialist in recreatief vastgoed weten wij als geen ander hoe we vraag en aanbod op deze markt het best bij elkaar kunnen brengen.
Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij alle facetten van het aan- en verkoopproces door jarenlange ervaring in verkoop,
beheer, exploitatie en verhuur binnen de recreatieve branche en de juiste samenwerkingsverbanden.

Contact: Aad Rekelhof
Adres: Molenlaan 51, 1422 XN, Uithoorn
Telefoon: +31 (0)88 – 184 55 55
E-mail: sales@vakantiemakelaar.nl

https://vakantiemakelaar.nl

van Arkel Bouw B.V.

Van Arkel Bouw heeft als gerenommeerd bouwbedrijf in Aalsmeer een groot klantenbestand en netwerk in de regio Noord Holland.
Met onze jarenlange kennis en ervaring in de bouwsector en als aannemer, hebben wij al veel bouwprojecten gerealiseerd bij particulieren
en bedrijven die binnen ons dienstenpakket vallen.

Als bouwbedrijf in Aalsmeer hebben wij een goede naam en reputatie in de regio opgebouwd. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor
traditioneel vakmanschap van hoge kwaliteit. Met ons vaste team van eigen vaklieden, en onderaannemers, kunnen wij voor elke gewenst project
de juiste mensen inschakelen. Wij hebben een eigen timmer en meubel werkplaats en kunnen naast een bouw- of renovatieproject, ook een
volledige interieur en kantoorinrichting op maat verzorgen.

Fungeren als sparringpartner en meedenken bij het ontwerpen, afbouwen, verbouwen of renoveren van huizen, keukens, dakkapellen, zolders,
veranda’s tot complete kasten. Daarbij hechten wij veel waarde aan hoge kwaliteit, persoonlijk contact en flexibel kunnen schakelen bij gewijzigde
omstandigheden of een meer vraag. U kunt ons inschakelen voor grote en kleine bouwopdrachten voor uw huis, kantoor of bedrijfspand.

Wij onderscheiden ons met de volgende kernwaarden:

 • Gegarandeerde hoge kwaliteit van dienstverlening
 • Hoge mate van persoonlijk contact en betrokkenheid
 • Wij onderscheiden ons op kwaliteit en niet op prijs
 • Sparringpartner in al uw bouwprojecten, grote en kleine klussen
 • Het nakomen van gemaakte afspraken staan bij ons hoog in het vaandel
 • Kleinschalig en daardoor hoge mate van flexibiliteit
 • Alles onder één dak, waardoor snelle communicatie en afstemming
 • Krachtige merknaam in de regio Aalsmeer en omstreken

Contact:

Hoofdweg 1
1424 PC
De Kwakel

Tel. (0297) 34 24 02
email: info@vanarkelbouw.nl
website: https://www.vanarkelbouw.nl/

van Kessel Administratie en Fiscaal-advies

Administratiekantoor Van Kessel, gevestigd te Aalsmeer, is een dynamisch bedrijf met persoonlijke aandacht voor uw administratie. Wij zijn deskundig op financieel gebied en richten ons op cliënten in alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Het verschaffen van een duidelijk beeld van uw administratie staat daarbij centraal.

Ons vakbekwame team staat u op verschillende gebieden met raad en daad ter zijde en neemt u graag het werk uit handen. Van het verwerken van uw privé administratie tot de fiscale aangiften en het begeleiden van starters. Van het opstellen van jaarrekeningen tot het verzorgen van alle fiscale aangiften. Administratiekantoor Van Kessel voert het deskundig en accuraat voor u uit.

Een goede boekhouding en administratie vragen om (vak)kennis en tijd. Op financieel en fiscaal gebied verandert er veel waardoor wij voortdurend alert zijn. Doordat onze kennis up to date is kunnen wij uit elke situatie het meeste voordeel voor u halen. Administratiekantoor Van Kessel biedt heldere en professionele oplossingen voor iedere financiële administratie. Wij zijn snel, accuraat en betrouwbaar en willen nét dat beetje meer bieden in onze dienstverlening.

Wij zijn aangesloten bij de NOAB “Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen” en bij het RB “Register Belastingadviseurs”.

Heeft u zelf geen tijd of kennis om uw boekhouding bij te houden? Wij maken voor u zeer overzichtelijke en leesbare jaarrekeningen en rapportages. Ontwikkelingen in resultaat, kosten en omzet maken wij inzichtelijk. Dit bespaart u veel tijd, zodat u zich kunt concentreren op waar het bij u om gaat: ondernemen.

Hadleystraat 44
1431 SN Aalsmeer
Tel: 0297-360534
Fax: 0297-360535
E-mail: info@administratievankessel.nl

https://administratievankessel.nl

Van Rijn Roses

Van Rijn Roses is een modern bedrijf dat de grootbloemige witte roos genaamd Avalanche+ kweekt en vermarkt aan diverse veilingen en groothandel. Ons rozenproductiebedrijf van 3,5 ha groot bevindt zich op steenworp afstand van bloemenveiling Flora Holland in Aalsmeer. Dit geeft als voordeel dat wij dichtbij onze afnemers zitten.

Heeft u als exporteur onverwachts rozen nodig? Geen probleem, wij regelen het voor u.

De kwekerij is in 2007 opgeleverd. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van moderne apparatuur en technieken. Op die manier is het mogelijk om een product van hoge kwaliteit op de markt te zetten. Omdat de kwaliteit van de rozen bij ons hoog in het vaandel staat, is het belangrijk om als bedrijf in alle opzichten te blijven ontwikkelen.

Samen met ons personeel streven wij ernaar om jaarlijks meer dan 10 miljoen prachtig mooie Avalanche+ rozen te produceren. Uiteraard met grote zorg en liefde gekweekt.

Met een team van 30 medewerkers werken we samen aan een bedrijf waar we trots op zijn!

Van Rijn Roses
Dwarsweg 45
1424 PL DE KWAKEL

Telefoon: 0297 565799
Fax: 0297 533819

e-mail: info@vanrijnroses.nl

http://www.vanrijnroses.nl

W.T.I.

Voor al uw installatie techniek,

Marcel Wahlen

Irislaan 34

1424 CM,  De Kwakel

06-51153840

marcelwahlen@hotmail.com

WEKO Souvenirs

Souvenirshop THE Smallest

kunt u vinden op  de Westermarkt nummer 60 in Amsterdam

WEKO Souvenirs

Kantoor Boterdijk 135

1424 NE De Kwakel

Tel : 020 4223861

Tel: Marga Kouw 0653225000

Mail : margakouw@wekosouvenirs.nl

Zuivelboerderij “Vrouwenakker”

Zuivel Boerderij “Vrouwenakker”

Wij, Koos en Monique Langelaan, ontvangen u graag op onze zuivelboerderij ‘Vrouwenakker’. Naast het houden van koeien,
maken wij onze eigen zuivelproducten, die verkocht worden in onze boerderijwinkel.
Wij melken 90 melkkoeien. Een deel van de melk verwerken we tot kaas, yoghurt en karnemelk.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze dieren de vrijheid hebben om rond te lopen en te genieten.
Onze koeien lopen dan ook lekker buiten en genieten van het verse gras of draaien zich nog een keer om in het stro.
Ook beheren wij een natuurgebied.

 

Ons contactadres:

Zuivelboerderij Vrouwenakker
Drechtdijk 90
1424 RJ De Kwakel

E-mail: info@zuivelboerderijvrouwenakker.nl
Website: http://www.zuivelboerderijvrouwenakker.nl/

Telefoon: 0297-561660